marți, 23 august 2011

a bitter sweet life

Un film cu o distributie de zile mari. Lee Byung Hun, Kim Yeong Cheol (au fost parteneri si in filmul Iris), Kim Roi-Ha (a jucat un rol asemanator si in serialul Lovers), Shin Mi-na ( a facut un rol superb in filmul The Naked Kitchen). Primii doi chiar au luat si premii pentru acest film. Actori cu multe premii si nominalizari la diverse festivaluri de film din Asia. Filmul a fost prezentat la Cannes si a avut recenzii deosebite.

Dupa 7 ani de munca asidua Sunwoo ajunge managerul de hotel al sefului sau Mr. Kang, un om calculat si rece, cap al unei "familii", cu multe legaturi in lumea interlopa. Cei doi se confrunta cu Baek Jr., fiul unei "familii" rivale., care le provoaca mereu probleme in hotel. Ca de obicei Sunwoo se ocupa de tot, facandu-si dusmani pentru simplul fapt ca a vrut sa pastreze ordinea in hotel.
Mr. Kang ii da o misiune lui Sunwoo, de a o tine sub observatie pe amanta sa mai tanara, pe care o banuieste ca ar avea un amant mai tanar. Ii da mana libera lui Sunwoo, sa-i omoare pe amandoi daca temerile lui sunt fondate. Urmarind-o Sunwoo ii admira inocenta, frumusetea, care ii umple singuratatea sufletului. Descopera ca fata are o aventura, il bate pe amantul acesteia si este gata de a da in vileag totul, dar in ultima clipa se razgandeste, intr-un moment de slabiciune. Ii iarta si le cere discretie si sa nu se mai vada niciodata. Din cauza celor petrecute la hotel Sunwoo este prins de Baek , batut, torturat si urmand a fi ucis cu bestialitate. In urma unui apel telefonic, este abandonat doar pentru a fi preluat de Mr. Kang, care se simte tradat si il banuieste ca a avut alte motive sa ii lase amanta in viata dupa ce a fost inselat. Dorinta de a trai este puternica si nu ii mai ramane nimic altceva, decat razbunarea. Concepe un plan prin care sa se razbune pe toti cei care i-au facut vreo data vreun rau. Finalul este cam neasteptat si lasa loc pentru gandire.Il veti descoperi urmarind acest film

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu